Kolo.News.Ukraine.Region

ДБР повідомили про підозру начальнику районного військкомату Полтавщини, який побив військового

На Полтавщині начальник ТЦК та СП побив до втрати свідомості військового
На Полтавщині начальник ТЦК та СП побив до втрати свідомості військового Новини України 07 серп 2023 в 17:00

Працівники Державного бюро розслідувань на Полтавщині повідомили про підозру начальнику одного з районних відділів територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Про це повідомили в пресслужбі Держбюро розслідувань.

Слідство встановило, що начальник районного ТЦК та СП разом з двома іншими військовими побив до втрати свідомості підлеглого військового.

Керівник мав особисту неприязнь до потерпілого. Причиною тому була в тому, що підлеглий відкрито казав про конфлікти які відбуваються всередині колективу.

Посадовець взяв із собою головного сержанта та солдата, безпосереднім керівником яких був потерпілий. На двох автомобілях близько опівночі вони під’їхали до будинку потерпілого та викликали його телефоном на розмову.

Коли чоловік вийшов із будинку, його оточили та після словесної перепалки почали бити. Більшість ударів прийшла в тулуб та голову. Побиття продовжувалося навіть, коли він лежав на землі.

Потерпілий втратив свідомість, а після ледве зміг зайти до своєї квартири. Швидку допомогу йому викликали сусіди, які побачили його стан.

У лікарні йому діагностувати численні забої, струс головного мозку, забійну рвану рану голови та надірване вухо.

Керівнику районного ТЦК, а також ще одному учаснику побиття повідомили про підозру у перевищенні службових повноважень та погрозу або насильство щодо начальника.

Вирішується питання повідомлення про підозру третьому учаснику побиття.

Зловмисниками загрожує покарання у виді позбавлення волі до 12 років.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар