Kolo.News.Ukraine.Region

Вночі та вранці ворог гатив по Нікопольщині

Вночі та вранці ворог гатив по Нікопольщині
Вночі та вранці ворог гатив по Нікопольщині Новини України 08 серп 2023 в 09:00

Цієї ночі Нікопольщина пережила 4 обстріли. Ще один – вже на ранок. Минулося без загиблих та постраждалих. Втім є руйнування. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

З важкої артилерії та «Граду» агресор бив вночі. У Нікополі пошкоджені одразу 2 ліцеї. Понівечена адмінбудівля. А ще –12 приватних будинків, 2 господарські споруди, авто, газопровід та 4 лінії електропередач.

У Покровській громаді снаряди агресора побили енергетичний об'єкт.

По Нікополю з важкої артилерії російська армія вгатила й вранці. За уточненою інформацією, пошкоджені енергооб'єкт, 14 приватних будинків, 7 господарських споруд, авто. А ще – кілька ліній електропередач, газопровід та водогін. Рятувальники продовжують обстежувати територію.

За інформацією Генштабу, загалом, протягом минулої доби ворог завдав 7 ракетних та 42 авіаційних ударів, здійснив 66 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, руйнувань зазнали житлові будинки та інша інфраструктура.

Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Авіація сил оборони України за минулу добу завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Читайте також: Росіяни знову обстрілювали Дніпропетровщину: також збили ворожий безпілотник

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар