Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині іноземець пропонував прикордонникам хабар у доларах за пропуск на територію України

На Вінниччині іноземець пропонував прикордонникам хабар у доларах за пропуск на територію України
На Вінниччині іноземець пропонував прикордонникам хабар у доларах за пропуск на територію України Новини України 11 серп 2023 в 11:01

В пункті пропуску «Могилів-Подільський» 33-річний громадянин Азербайджану спробував подбати про безперешкодний перетин кордону. Аби прискорити процес перевірки та уникнути проведення співбесіди щодо мети його прибуття в Україну, чоловік запропонував прикордоннику неправомірну винагороду в розмірі 300 доларів США.

Про це повідомили на сторінці у Фейсбук Могилів-Подільський прикордонний загін.

"Запропонована сума таки дала хабародавцю можливість в’їхати в Україну, але не за запланованим маршрутом", - йдеться у повідомленні.

Прикордонники проінформували представників Нацполіції про виявлення ознак злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». Іноземця затримали, з пункту пропуску він вибув у супроводі співробітників поліції.

Заходи проводились за оперативного супроводу відділу внутрішньої та власної безпеки по Могилів-Подільському прикордонному загону ГВ ВВБ «Південь» , а також за процесуального керівництва Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону.

Нагадаємо, кіберфахівці Служби безпеки України затримали в Одесі російську агентку, яка працювала на фсб. За регулярну грошову «винагороду» від окупантів їхня поплічниця збирала розвіддані про місця базування Сил оборони на території обласного центру. Крім того, після ворожих повітряних атак на місто вона обходила постраждалі вулиці та фіксувала наслідки «прильотів».

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар