Kolo.News.Ukraine.Region

У Полтаві в Центр Дія запрацювала точка доступу до послуг ДРАЦС

У Полтаві в Центр Дія запрацювала точка доступу до послуг ДРАЦС
У Полтаві в Центр Дія запрацювала точка доступу до послуг ДРАЦС Новини України 11 серп 2023 в 13:32

Додаткову точку доступу до послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану відкрили у Центрі Дія у Полтаві. Про це повідомили на сайті Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Як пояснюють на сайті відомства, ініціатива відкриття додаткових точок доступу до сервісів ДРАЦС виникла у співпраці з Полтавською ОВА. Це пов’язано зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб у регіоні, а відповідно й актуальності послуги.

«Першими, хто взяв шлюб в інклюзивному та модернізованому просторі, стала пара Дениса та Наталії. Мріємо, що вже незабаром щасливу мить весільного маршу українських родин не будуть переривати звуки повітряних тривог. Разом з тим, приємно було здійснювати державну реєстрацію маленького хлопчика Захара, батьки якого отримали перший офіційний документ малюка — свідоцтво про народження», — розповіла начальниця Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Ірина Свистун.

Відтепер спектр послуг державної реєстрації актів цивільного стану надаватимуть і за адресою: вул. Соборності, 45А. Телефонний номер для зв’язку: (095) 127-68-75.

Раніше керівник Полтавської ОВА Дмитро Лунін повідомляв, що міський ЦНАП Полтави найближчим часом має переїхати до приміщення Центру Дія, що розташований неподалік облвійськадміністрації. За його словами, переїзд ЦНАПу відкладався через рішення колишньої міської влади. Наразі ж представники ОВА поспілкувалися з керівницею Полтави Катериною Ямщиковою і зрушили цей процес.

Тут уже працюють Дія.Бізнес та офіс омбудсмана на Полтавщині, є банк, дитяча ігрова кімната. Центр повністю інклюзивний. Людям стане доступний максимум послуг в одній будівлі у форматі one-stop shop.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар