Kolo.News.Ukraine.Region

Діти із Вінниччини два тижні відпочиватимуть у таборі «Артек-Буковель»

Усі ці діти через збройну агресію російської федерації покинули свої домівки на Донеччині та Херсонщині.
Важливо
Усі ці діти через збройну агресію російської федерації покинули свої домівки на Донеччині та Херсонщині. Новини України 12 серп 2023 в 17:29

29 дітей із Вінницької області впродовж двох тижнів будуть відпочивати у дитячому таборів оздоровлення та відпочинку «Артек-Буковель». Ці діти із прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу втратили свої домівки на Донеччині та Херсонщині. Про це повідомляють на сайті Вінницької обласної військової адміністрації.

Разом із дітками на відпочинок зможуть поїхати прийомні батьки та семеро батьків-вихователів. У таборів відпочинку вони будуть мешкати разом із меншими дітлахами. Старші діти, віком від 7 до 17 років, будуть мешкати окремо. Їх залучатимуть до різноманітних активностей, які проводитимуть у таборі.

Начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов нагадав, що відпочинок у Карпатах для дітей із прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу із травня 2023 року організовує Фундація Олени Зеленської.

Нагадаємо, військові вважають недоречним відкриття пляжів на Одещині. Вони наголошують, що жодні сітки не можуть повністю захистити від дрейфуючих мін, а вода у морі іще не очистилася після трагедії із підривом Каховської ГЕС. Керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталії Гуменюк нагадала, що із початку року вже понад 30 мін винесло на узбережжя у Миколаївській, Одеській та Херсонській областях»


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар