Kolo.News.Ukraine.Region

Вогневі групи із 121 бригади ТрО Кіровоградщини отримали позашляховик, на який зібрали волонтери і бюджетники

Зібрали на машині і волонтери, і бюджетники.
ТОП ТемаВажливо
Зібрали на машині і волонтери, і бюджетники. Новини України 12 серп 2023 в 08:06

У місті Кропивницький передали позашляховик для потреб бійців 121-ї бригади територіальної оборони Кіровоградщини. Придбали його за сприяння волонтерів та збору серед бюджетників. Про це повідомляють у Кіровоградській обласній державній адміністрації.

Кошти на автомобіль вдалося зібрати завдяки сприянню волонтерів Krop:hub Кропивницький. Зрештою, колектив Донецький державний університет внутрішніх справ зумів придбати позашляховик, який передадуть вогневим групам 174-го батальйону 121-ї бригади ТрО Кіровоградщини.

-        Разом з бюджетною підтримкою бойових підрозділів та підрозділів ТрО, важливою запорукою безпеки є єдність та відповідальність всіх жителів області. Допомога в захисті країни - спільна справа! – наголосила під час передачі заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова.

Раніше ми розповідали, що одеські бригади територіальної оборони отримали одинадцять машин із високою прохідністю.  Також військовим було передано 7 прально-лазневих комплексів, які потрібні там, де немає ніяких умов помитися та випрати одяг. На черзі - передача ще 8 таких самих комплексів.

Також голова громади із Норвегії влаштував велопробіг Європою і зібрав 500 тисяч гривень для Збройних Сил України. Чоловік з рідного міста виїхав 11 днів тому і подолав понад 1 800 кілометрів, аби дістатися України і, окрім грошей, передати також позашляховик для потреб військових.

Однією із цілей поїздки в Україну Йонаса Андерсена Саєда стала саме передача авто для військових. Автомобіль купив норвезький фонд «Автомобілі для України», і його вже через тиждень передадуть на запорізький напрямок.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар