Kolo.News.Ukraine.Region

Окупанти завдали ракетного удару по Одещині

8 травня російські окупанти атакували Одеську область
8 травня російські окупанти атакували Одеську область Новини України 08 трав 2023 в 10:11

В ніч проти понеділка, 8 травня 2023 року, російські окупанти атакували Одеську область. Ворожі ракети типу Х-22 влучили у склад підприємства та узбережжя, вирують пожежі.

Як повідомили в ОК "Південь", ворог завдав ракетного удару по регіону з літаків стратегічної авіації.

Зазначається, що через влучання сталися пожежі. Наразі рятувальні служби працюють над їх ліквідацією. Поки даних про постраждалих не надходило. Інформація уточняється.

Також, за інформацією Командування Повітряних Сил ЗСУ, сьогодні противник атакував Київщину 35 ударними дронами «Shahed-136/131». Знищено усі тридцять п’ять БпЛА.

Спікер Одеської ОВА Сергій Братчук уточнив, що окупанти атакували Одещину близько опівночі з бомбардувальників дальньої авіації Ту-22м3. Усього здійснено вісім пусків з району мису Тарханкут (окупований Крим). Частина ракет не досягла своїх цілей.

Згодом в Одеській РВА повідомили, що троє людей (працівники складу) отримали незначні поранення, медична допомога була надана їм оперативно на місці, нікого не госпіталізували.

А Сергій Братчук повідомив, що від ворожого удару по Одещині 8 травня загинула один чоловік — охоронець складу, який вважався зниклим безвісти. Його тіло знайшли під руїнами.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар