Kolo.News.Ukraine.Region

Вночі 1-го червня російські окупанти обстріляли Дніпропетровщину з важкої артилерії

Обстріл пошкодив житлові будинки, жертв і постраждалих немає.
Обстріл пошкодив житлові будинки, жертв і постраждалих немає. Новини України 01 черв 2023 в 08:00

У Дніпропетровській області ніч на 1 червня пройшла неспокійно через обстріли з боку російських окупантів. Ворог завдав артилерійських ударів по кількох громадах області. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Зокрема, у Синельниківському районі області, ворог із важкої артилерії обстріляв Великомихайлівську громаду. Внаслідок цього пошкоджені житлові будинки та лінія електропередач. Інформації про постраждалих не надходило.

Також вранці 1-го червня російські загарбники обстріляли Марганецьку громаду у Нікопольському районі. Відомо, що окупанти, застосовуючи важку артилерію, випустили по громаді майже два десятки снарядів.

У Дніпропетровській ОДА повідомляють, що загиблих і постраждалих внаслідок обстрілу немає. А наслідки атаки з’ясовують рятувальники із ГУ ДСНС України у Полтавській області, які обстежують вражені території.

Нагадаємо, за день до цього ворог обстріляв Павлоградський та Нікопольський райони Дніпропетровщини.  Зокрема, у Павлоградському районі вибух пролунав у Межиріцькій громаді. Внаслідок обстрілу були пошкоджені двоповерховий багатоквартирний будинок, приватне домоволодіння, гаражі, господарчі споруди та автомобіль. Легке поранення отримав 8-річний хлопчик. Його обстежили медики, за оприлюдненою інформацією, дитина продовжить лікування вдома.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар