Kolo.News.Ukraine.Region

На Дніпропетровщині подякували норвежським партнерам, які передали десятки автівок військовим та рятувальникам

У час повномасштабної агресії допомога норвезьких партнерів важлива, як ніколи.
ТОП ТемаВажливо
У час повномасштабної агресії допомога норвезьких партнерів важлива, як ніколи. Українці для світу 01 трав 2023 в 10:01

У Дніпропетровській обласній військовій адміністрації відзначили цінними подарунками норвезьких партнерів, які передають спеціальний транспорт для українських рятувальників та бійців сил оборони України. Про це повідомляють на сайті Дніпропетровської ОВА.

Серед норвезьких партнерів – Одд Стейнар Ренне, який сорок років пропрацював на пожежній станції. Зараз він об’єднує навколо себе рятувальників, бізнесменів та військових. Разом вони надають допомогу українським рятувальникам та представникам Сил оборони. Сергій Лисак, начальник Дніпропетровської ОВА, розповів, що тільки з початку повномасштабного вторгнення друзі із Норвегії передали українцям десятки автомобілів спеціального призначення. І під час останнього візиту привезли два автомобіля «швидкої» допомоги.

Сергій Лисак також додав, що із початком повномасштабної війни у рятувальників значно побільшало викликів. Адже тепер вони не лише борються із вогняною та водяною стихіями, але й ліквідовують наслідки збройної агресії ворога. Тому допомога партнерів із Норвегії є як ніколи важливою.

Організація, яку очолює Одд Стейнар Ренне, лише Дніпропетровщині надала допомоги у вигляді спеціальної техніки та обладнання на суму у понад 19 мільйонів гривень. Зокрема, десятки рятувальних та пожежних автомобілів. А також – захисний одяг, медичне обладнання, автомобілі «швидкої».

За допомогу Україні та небайдужість норвезьким друзям вручили подяки, вітальні листи та цінні подарунки. Саме норвежці говорять, що найкраща нагорода для них – врятовані життя українців.

Нагадаємо, раніше рятувальники ліквідовували наслідки ракетного удару по Дніпропетровщині.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар