Kolo.News.Ukraine.Region

Полтавка здобула "бронзу" на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА

На чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА збірна України посіла перше місце.
На чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА збірна України посіла перше місце. Українці для світу 06 серп 2023 в 19:04

В Абу-Дабі пройшов чемпіонат світу зі змішаних єдиноборств ММА. Про це повідомили у Національній Федерації змішаних єдиноборств ММА України.

Серед спортсменів була дівчина родом з Полтавщини Анна Нарєжна, яка завоювала "бронзу" серед дівчат 12-13 років, у ваговій категорії до 48 кг.

У загальному командному заліку збірна України посіла перше місце.

Нагадаємо, що на Кубкові України із пожежно-прикладного спорту, де брали участь 250 рятувальників із різних областей України, одними з кращих були представники Одеського рятувального гарнізону, які посіли на змаганнях третє місце.  "Запекла боротьба, яку варто було побачити на власні очі, наші хлопці – одні з кращих – показали свої гідні результати! Незважаючи ні на що, ми тримаємо стрій, гарну фізичну підготовку та здобуваємо маленькі перемоги! Одеський гарнізон пишається своїми спортсменами-рятувальниками! Так тримати!", – йдеться у дописі.

Також читайте: Чоловіча збірна України із хокею на траві вдало виступила на Чемпіонаті Європи й за його підсумками отримала «срібні» медалі. Тепер наша команда із вінницькими хокеїстами у складі поїде на олімпійський відбір. Незабаром матчі відбору пройдуть у Пакистані та Іспанії.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар