Kolo.News.Ukraine.Region

На Дніпропетровщині поліція провела інтерактивний урок дітям із правил безпечної поведінки

На Дніпропетровщині поліція провела інтерактивний урок дітям із правил безпечної поведінки
На Дніпропетровщині поліція провела інтерактивний урок дітям із правил безпечної поведінки Новини України 13 трав 2023 в 17:00

Інспектори сектору ювенальної превенції Кам’янського РУП спільно з поліцейськими офіцерами Верхньодніпровської територіальної громади зустрілися зі школярами Ганівського ліцею 12 травня. Про це повідомило Головне управління національної поліції в Дніпропетровській області.

Поліцейські розповіли хлопцям та дівчатам основні правила дорожнього руху, правила катання на велосипедах, самокатах та гіроскутерах. Також правоохоронці звернули увагу на необхідність використання на одязі світлоповертаючих елементів в темну пору доби. Нагадали правила безпечної поведінки вдома, під час навчання та на відпочинку.

Школярі із задоволенням спілкувалися з правоохоронцями, відповідали на запитання та ділилися життєвими ситуаціями.

Наприкінці заходу поліцейські показали школярам службовий автомобіль із сиреною та гучномовцем. Діти відчули себе справжніми поліцейськими, примірявши захисне спорядження, яке використовують правоохоронці у службовій діяльності.

Діти подякували поліцейським за пізнавальний захід та пообіцяли дотримуватись всіх набутих правил безпеки.

Нагадаємо, поліція Одеси долучиласядо «Дня відкритих дверей» у Національному університеті «Одеська юридичнаакадемія». Профорієнтаційний захід відбувся сьогодні, 13 травня. Про особливості професії поліцейського з молоддю спілкувалися представники управління кадрового забезпечення, експерти-криміналісти слідчого управління, поліцейські-кінологи кінологічного центру, а також батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Одеській області.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар