Kolo.News.Ukraine.Region

На Херсонщині російські окупанти вбили сімох людей: серед них – немовля та 12-річний хлопець

Внаслідок обстрілів загинули 7 людей, 13 жителів Херсонщини отримали поранення
ТОП ТемаВажливо
Внаслідок обстрілів загинули 7 людей, 13 жителів Херсонщини отримали поранення Новини України 13 серп 2023 в 18:00

Російські окупанти обстріляли населені пункти на Херсонщині, що призвело до загибелі цивільних мешканців області. Так, у Широкій Балці внаслідок артилерійського обстрілу росіян загинула родина – батьком, мати, 12-річний син та донечка, якій було лише 23 дні.

У селі Станіслав зафіксували 12 прильотів після ворожих обстрілів. Загинули двоє чоловіків, поранена одна жінка. Про це повідомив у Telegram міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

-        Терористи добровільно ніколи не припинять вбивати мирних людей. Терористів потрібно зупинити. Силою. Іншого вони не розуміють, - написав Ігор Клименко.

Ворожі обстріли спричинили пожежі у приватних домогосподарствах. Полум’я охопило житлові будинки та гаражне приміщення. Рятувальники ДСНС зуміли ліквідувати усі загорання, хоча ворог здійснював повторні обстріли.

У МВС повідомляють, що станом на 17:00 внаслідок російських обстрілів загинули 7 людей (п’ять жителів Широкої Балки та двоє мешканців Станіслава), поранені – 13 мешканців Херсонщини (у Херсоні, Бериславі, Станіславі, Комишанах, Велетенському, Золотій Балці та Новокаїрах).

Нагадаємо, у Кривому Розі російські окупанти вбили маму та її 10-річну доньку Дашу. Дівчинка разом із мамою рятувалася від війни за кордоном і щойно повернулася в Україну. Окупанти нанесли по Кривому Рогу два ракетних удари, попередньо – Іскандерами. Загинули 6 людей, постраждали 69. Були знищені вщент 32 квартири, ще 37 сильно пошкоджено.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар