Kolo.News.Ukraine.Region

У Одесі провели спецпогашення марки «Нескорений Південь», яку присвятили оборонцям південних рубежів

Борис Бухман відтворив на поштових марках образи вартових Півдня
ТОП ТемаВажливо
Борис Бухман відтворив на поштових марках образи вартових Півдня Новини України 13 серп 2023 в 13:53

У місті Одеса провели спеціальне погашення поштової марки під назвою  «Нескорений Південь», яку присвятили оборонцям південних рубежів України. Спільно реалізували ідею цього проекту відомий одеський фотохудожник Борис Бухман, «Укрпошта» та прикордонники. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України

Борис Бухман відтворив на поштових марках образи вартових Півдня, які втілюють у собі незламність та мужність українських військових у війні за незалежність України. За словами фотохудожника, він присвятив марки українським прикордонниками, які першими вступили у бій на державному кордоні не тільки 24 лютого 2022 року, а з початку війни – у 2014-му. І сьогодні прикордонники залишаються справжніми героями, які виконали та продовжують виконувати сотні бойових завдань.

-        Коли я повертаюсь в Україну, а я – «виїзний» – часто їжджу за кордон проводити свої виставки, то першими мене зустрічають наші прикордонники з посмішкою на обличчі. Я дуже гордий за нашу країну. Цей поштовий випуск – присвята та прояв вдячності нашим захисникам, адже вони – нащадки козаків – гідно проходять усі випробування, які випали на долю нашої країни!, - додав Борис Бухман.

Марки надійдуть у продаж із повним поштовим набором, який включатиме конверт та картки. Усі отримані із продажу кошти спрямують на потреби українських військових.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі погасили марку, яку присвятили винищувачам F-16.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар