Kolo.News.Ukraine.Region

ДБР розслідує побиття військового на Одещині

На Одещині у військовій частині побили військового
На Одещині у військовій частині побили військового Новини України 14 серп 2023 в 12:00

Співробітники Державного бюро розслідувань проводять слідство стосовно факту побиття військовослужбовця в одній з військових частин в Одеській області. Про це повідомили в пресслужбі Державного бюро розслідувань.

12 серпня 2023 року до Держбюро надійшла інформація, що через бійку у військовій частині до лікарні госпіталізували військовослужбовця із забоями голови.

Працівники ДБР одразу почали розслідувати подію. Вони провели невідкладні слідчі дії на території частини, вилучили відео, опитали свідків, а також потерпілого у лікарні.

За словами побитого військового, тілесні ушкодження йому наніс відповідальний за військовою частиною.

Наразі Держбюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень (ч. 5 ст. 426-1 Кримінального кодексу України).

Також триває досудове слідство, встановлюються всі обставини події.

Нагадаємо, що 14 серпня уночі російська окупаційна армія запустила ракети "Калібр" з акваторії Чорного моря, та іранські дрони-камікадзе "Shahed 136/131" з південно-східного напрямку на Одещину. Уламки впали на гуртожиток одного з навчальних закладів, житловий будинок та супермаркет "Fozzy".

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар