Kolo.News.Ukraine.Region

У Дніпрі розпочали розслідування щодо трагедії у одній із лікарень міста, коли після операції помер 11-річний хлопчик

Після проведених у лікарні операцій пацієнти відчули погіршення стану, 11-річний хлопчик помер
ТОП ТемаРеклама
Після проведених у лікарні операцій пацієнти відчули погіршення стану, 11-річний хлопчик помер Новини України 13 серп 2023 в 15:18

Слідчі СВ відділення поліції №6 Дніпропетровського районного управління поліції ГУНП у Дніпропетровській області за процесуального керівництва Західної окружної прокуратури м. Дніпра розпочали досудове розслідування кримінального провадження за фактом неналежного виконання професійний обов’язків медичними працівниками, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітнім дітям (ч. 2 ст. 140 Кримінального кодексу України). Про це повідомили на сайті прокуратура Дніпропетровської області.

Слідство встановило, що у одній із лікарень Дніпра чотирьом дорослим та п’ятьом дітям віком від 3 до 17 років провели оперативні втручання. Під час післяопераційного періоду у кількох пацієнтів сталося погіршення самопочуття та життєзагрозливий стан організму. 11-річний хлопчик помер у реанімаційному відділенні на ранок 12-го серпня. Слідчі встановили, що усім пацієнтам вводили один медичний препарат. Номер його партії вже встановили і зупинили використання препарату у лікарняній мережі області.

Слідство триває, правоохоронці встановлюють усі обставини справи та причетність працівників медичного закладу. У Департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської обласної військової адміністрації створили комісію, яка повинна перевірити надання у лікарні медичної допомоги.

Нагадаємо, раніше на Одещині чотири людини померли після вживання сурогатного алкоголю.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар