Kolo.News.Ukraine.Region

Дніпропетровщина знову під ворожими обстрілами: наслідки уточнюються

Дніпропетровщина знову під ворожими обстрілами: наслідки уточнюються
Дніпропетровщина знову під ворожими обстрілами: наслідки уточнюються Новини України 16 серп 2023 в 10:00

Ввечері ворог цілив по Нікополю. Рано вранці – по Марганецькій громаді. Бив з «Граду» та важкої артилерії. До населених пунктів прилетіли з десяток боєприпасів. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

Місцеві не постраждали.  Чи є руйнування – ще з'ясовується. Триває обстеження територій.

За інформацією Генштабу, протягом минулої доби російські окупанти завдали удару по території України ракетами повітряного та морського базування. Загалом зафіксовано пуски щонайменше 28 крилатих ракет різних типів: 4 крилаті ракети Х-22, 20 крилатих ракет Х-101/Х-555 та 4 крилаті ракети типу «Калібр».

Нашою протиповітряною обороною було знищено 16 крилатих ракет Х-101/Х-555та «Калібр». Крім цього було зафіксовано щонайменше 8 пусків ворожих зенітних керованих ракет С-300 та С-400 по Дніпропетровській та Запорізькій областях.

Загалом протягом минулої доби ворог завдав 42 ракетних та 56 авіаційних ударів, здійснив 36 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, зокрема й діти. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Читайте також: У Черкаській області 12 тисяч людей залишилися без води через російський обстріл

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар