Kolo.News.Ukraine.Region

У Дніпропетровській області чоловік забив палицею 68-річного пенсіонера

У Дніпропетровській області чоловік забив палицею 68-річного пенсіонера
У Дніпропетровській області чоловік забив палицею 68-річного пенсіонера Новини України 14 серп 2023 в 17:45

12 серпня у Дніппропетровській області, в одному з селищ Криворізького району чоловік побив до смерті 68-річного пенсіонера. Про це повідомили в пресслужбі Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

Правоохоронці встановили, що на території одного домоволодіння між сусідами виник конфлікт. Під час сварки 64-річний підозрюваний завдав потерпілому численні удари дерев’яною палицею. Від отриманих тілесних ушкоджень 68-річний пенсіонер загинув.

Поліціянти затримали фігуранта в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

13 серпня чоловікову повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченому ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Також наразі вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Нагадаємо, що жителю міста Могилів-Подільський у Вінницькій області, повідомили про підозру через те, що той виправдовував, визнавав законною збройну агресію російської федерації проти України. Підозрюваний зареєструвався у 2017 році в забороненій російській соціальній мережі "Однокласснікі". Після 24 лютого 2022 року він почав публікувати там проросійський контент.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар