Kolo.News.Ukraine.Region

У Полтаві відбулася зустріч з матерями полонених і зниклих безвісти військових

У Полтаві відбулася зустріч з матерями полонених і зниклих безвісти військових
У Полтаві відбулася зустріч з матерями полонених і зниклих безвісти військових Новини України 14 трав 2023 в 16:00

14 травня, у День матері, заступник начальника Полтавської обласної військової адміністрації Олексій Бруслик зустрівся з матерями полонених і зниклих безвісти військових. Жінки з усієї України приїхали до Полтави на запрошення громадської організації «Союз матерів «Захист».

«Для мене велика честь у День матері вітати вас від Полтавської обласної військової адміністрації на Полтавщині. Дякую голові комітету громадської організації «Союз матерів «Захист» Лідії Місюренко й кожній із вас за силу, згуртованість і єдність. Ваша громадська робота, життєва позиція є прикладом для нас, – звернувся до матерів Олексій Бруслик. – Ми ведемо страшну війну. На жаль, на фронті за свободу й незалежність віддають життя кращі з кращих. Ми всі зіштовхуємося з колосальними викликами, і наша згуртованість – надзвичайно важлива. Моральна сила й стійкість, які ви проявляєте у відповідь на виклики долі, заряджають інших вірою в краще. Ви підтримуєте жінок, які чекають своїх дітей із фронту, та показуєте приклад стійкості для тих, хто, на жаль, втратив своїх дітей у війні».

Спеціально до Дня матері 4 заклади позашкільної освіти обласного підпорядкування організували спільну благодійну акцію «Ми разом!». Педагоги й вихованці гуртків виготовили листівки та обереги і вручили матерям військовослужбовців сьогодні.

У Музеї важкої бомбардувальної авіації – філії Національного військово-історичного музею України рідні військових оглянули виставку знищеної російської техніки та поклали квіти до Стіни Пам’яті.

Читайте також: На Одещині відкрили перший в області сквер і пам’ятник Матері

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар