Kolo.News.Ukraine.Region

У Смілі продовжується ліквідація наслідків ворожого обстрілу

У Смілі продовжується ліквідація наслідків ворожого обстрілу
У Смілі продовжується ліквідація наслідків ворожого обстрілу Новини України 16 серп 2023 в 16:00

У Смілі триває ліквідація наслідків ворожих атак. Нагадаємо, вдосвіта 15 серпня дві російські ракети поцілили по територіях абсолютно цивільних, мирних об’єктів: підприємства з виробництва кераміки та лікарні. Дивом ніхто не постраждав.

Крім того пошкоджено будівлі, зокрема вибуховою хвилею вибиті вікна, осколками понівечено дахи. Також уражено мережі водо- і теплопостачання. Без води наразі 12 тисяч жителів.

«Вчорашній обстріл Сміли пошкодив інфраструктуру міста та лікувальний заклад. Ми дякуємо всім, хто одразу кинувся на допомогу та ліквідацію наслідків ворожих ударів. На підсилення нашій 12-ій ДПРЧ одразу прибули працівники обласної служби ДСНС України. Також були залучені службовці поліції та СБУ. Для ліквідаторів екстренних служб і працівників комунальної сфери, що були з перших хвилин задіяні на місці прильотів, вони надали 100 продуктових та гігієнічних наборів. Також були отримані відрізи брезенту, плівка, каністри та ще деякі необхідні речі», – розповів міський голова Сміли Сергій Ананко.

На ліквідації наслідків від влучань ворожих ракет були задіяні всі комунальні служби міста. Відгукнулися і Черкаси. Працівники «Черкасиводоканал» будуть допомагати відновлювати пошкоджені мережі водопостачання. Ключове завдання – відновлення подання води на місто. Ремонтні роботи орієнтовно триватимуть 4-5 діб.

Читайте також: У Черкаській області 12 тисяч людей залишилися без води через російський обстріл

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар