Kolo.News.Ukraine.Region

Безперебійна робота у випадку блек-ауту: перевірили автономні джерела живлення на КП «Дніпроводоканал»

Безперебійна робота у випадку блек-ауту: перевірили автономні джерела живлення на КП «Дніпроводоканал»
Безперебійна робота у випадку блек-ауту: перевірили автономні джерела живлення на КП «Дніпроводоканал» Новини України 29 трав 2023 в 11:00

Усі основні підрозділи КП «Дніпроводоканал» повинні бути оснащені автономним джерелом живлення - таке доручення міський голова Дніпра Борис Філатов дав керівництву відповідного комунального підприємства. Про це повідомили у Дніпровській міській раді.

Аби проінспектувати виконання доручення, на одну з водопровідних насосних станцій Дніпра завітав директор КП «Дніпроводоканал» Юрій Гамазинський.

«На станції встановлено дизельний генератор потужністю 66 кВт. Він повністю забезпечить станцію енергією у випадку блек-ауту або переривання живлення. Водопровідна станція готова до будь-яких позаштатних ситуацій, є запас хлору, запас палива для генератора, резервне живлення. Результатами перевірки я залишився задоволений», - розповів директор КП «Дніпроводоканал»  Юрій Гамазинський.

Також черговий по місту перевірив хід виконання робіт з заміни аварійної засувки на водогоні. За словами Юрія Гамазинського, несправність засувки помітили під час виконання інших аварійно-відновлювальних робіт, через це довелось перекрити водопостачання більшій кількість абонентів, ніж планувалось. Проте він також зазначив, що комфорт мешканців міста для них в пріоритеті й вони зроблять усе, щоб у випадку аварій менша кількість містян відчувала на собі незручності.

«Наразі комунальники проводять роботи з розмивки та очистки камери, де проходить водогін, також буде замінена плита перекриття на дальній камері. Загалом до ремонту залучена 1 аварійна бригада, 7 працівників та 2 одиниці спецтехніки», - зазначив представник КП « Дніпроводоканал» Ян Майдан.

Читайте також: У Вінниці проводять безкоштовно обстеження на новому мамографі

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар