Kolo.News.Ukraine.Region

Уночі над Черкащиною збили два "шахеда"

Уночі над Черкащиною збили два "шахеда"
Важливо
Уночі над Черкащиною збили два "шахеда" Новини України 19 серп 2023 в 10:58

У ніч на 19 серпня під час повітряної тривоги над Черкащиною силами ППО збили два ворожі ударні безпілотники.

Про це повідомив очільник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

"Понад три години поспіль уночі в області тривала повітряна тривога. Гучно в небі було від "шахедів". Наші оборонці успішно уразили дві повітряні цілі. Без потерпілих і руйнацій", - йдеться у повідомленні.

За даними Командування Повітряних Сил ЗСУ, цього разу ворог атакував Україну з північного напрямку. Силами та засобами Повітряних Сил усього знищено 15 ударних БпЛА противника, додає Табурець.

Нагадаємо, ніч на суботу, 19 серпня, на Дніпропетровщині минула без ворожих обстрілів. Зранку війська агресора обстріляли Марганецьку громаду на Нікопольщині. Постраждалих немає. Вся інформація уточнюється.

У Генштабі ЗСУ зазначають, сьогодні вночі російська федерація завдала чергового авіаційного удару по Україні застосувавши іранські ударні дрони “Shahed-136/131”. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється. Протягом минулої доби ворог завдав 3 ракетних та 41 авіаційний удар, здійснив 74 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар