Kolo.News.Ukraine.Region

Андрій Лукан із Кропивницького став чемпіоном України із пляжного волейболу

Андрій Лукан переміг у парі із Єгором Скрипниченком із Чорноморська
ТОП Тема
Андрій Лукан переміг у парі із Єгором Скрипниченком із Чорноморська Новини України 21 серп 2023 в 09:04

Із 17 по 20 серпня у місті Рівне пройшов чемпіонат України із пляжного волейболу серед спортсменів віком до 16 років. На ньому здобула перемогу пара, до якої входили Андрій Лукан, вихованець КДЮСШ із міста Кропивницький та Єгор Скрипниченко із міста Чорноморськ. В турнірі взяли участь 51 команда хлопців та 42 команди дівчат. Таким чином турнір став найбільш масовим у 2023-му році. Про це повідомляють на сторінці Кіровоградської обласної державної адміністрації у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, представник Полтавської області Георгій Герасименко виборов бронзову медаль Кубку Європи із триатлону у складі юніорської збірної України.

Також ми розповідали, що плавчині із Кропивницького стали переможницями чемпіонату світу серед спортсменів із вадами слуху, який пройшов у Буенос-Айресі.

У третій день змагань кропивницькі плавчині поповнили свій здобуток новими нагородами. Ірина Терещенко в індивідуальних змаганнях на дистанції 100 м брасом завоювала золоту медаль та звання чемпіонки світу. У комбінованій естафеті 4 по 100 метрів Ірина Терещенко і Дар’я Тарасенко в складі української команди також вибороли золоті нагороди.

А спортсмени із Вінниччини завоювали медалі на Кубкові України із сумо. На змаганнях брали участь дев'ять спортсменів Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5, які привезли дві золоті, дві срібні та дві бронзові нагороди. 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар