Kolo.News.Ukraine.Region

Збірна України із представником Полтавщини у складі завоювала «бронзу» на Кубку Європи із триатлону

У індивідуальних змаганнях із триатлону взяли участь чотири представники Полтавської області.
Важливо
У індивідуальних змаганнях із триатлону взяли участь чотири представники Полтавської області. Новини України 20 серп 2023 в 15:15

На Кубку Європи із триатлону, який проходить у Кишиневі, юніорська команда України виборола «бронзу» у естафеті мікст. Входив до складу команди і представник Полтавської області – Георгій Герасменко. Про успіх спортсмена повідомляють у Полтавській обласній військовій адміністрації.

Також представники Полтавщини виступили у особистому заліку та продемонстрували наступні результати: Софія Бондаренко – 7 місце, Георгій Герасименко – 22 місце, Юрій Тютюнник – 23 місце, Владислав Микитенко – 30 місце.

Нагадаємо, у Черкасах триває всеукраїнський чемпіонат із вітрильного спорту. У ньому змагаються понад шістдесят учасників із п’яти областей України. Перші подібні змагання на Черкащині вперше провели 60 років тому.

Раніше ми розповідали про те, що дві представниці Полтавської області повернулися із бронзовими медалями із чемпіонату світу, який проходив у німецькому Мюнхені.

Представниці Полтавщини – Яна Причина та Катерина Ковальчук – у складі збірної України вибороли «бронзу» у командному заліку. 

Також ми повідомляли, що хокеїсти із Вінниччини на чемпіонаті Європи вибороли срібні медалі. Тепер вони мають право на участь у відборі до Олімпійських ігор. Путівку на відбірний турнір до Олімпійських ігор збірна України із хокею на траві здобуває вдруге в історії. Незабаром матчі відбору пройдуть у Пакистані та Іспанії.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар