Kolo.News.Ukraine.Region

Понівечені будинки та автомобілі: ворог випустив по двох громадах Дніпропетровщини майже два десятки снарядів

Впродовж доби ворог обстрілював Дніпропетровщину із важкої артилерії.
Важливо
Впродовж доби ворог обстрілював Дніпропетровщину із важкої артилерії. Новини України 20 серп 2023 в 18:58

Впродовж доби російські окупанти продовжували обстріли Нікопольської та Криворізької громад на Дніпропетровщині. Ворог випустив майже два десятки снарядів по населеним пунктам району. Окрім Нікополя, постраждали Покровська та Марганецька громади. Про це повідомляють у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації із посиланнями на ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

У інформації повідомляють, що загиблих та постраждалих внаслідок обстрілів немає. Проте вибухи снарядів понівечили два приватних будинки, легкові авто, господарські споруди. У Зеленодольській громаді Криворізького району внаслідок обстрілу виникла пожежа, яку оперативно загасили рятувальники.

Нагадаємо, учора під час обстрілу Нікополя осколкове поранення отримала 74-річна жінка. Її госпіталізували до медичного закладу у стані середньої тяжкості. Також під час ворожого обстрілу, який стався увечері, були пошкоджені п’ять приватних будинків, чотири господарські споруди та дві лінії електропередач.

Раніше внаслідок ударів по Синельниківському та Нікопольському районах області загинула одна людина та постраждало семеро мешканців Дніпропетровщини. Зокрема, у Межівській громаді Синельниківського району загинув 18-річний хлопець. А серед поранених найменша – 2-річна дівчинка.

 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар