Kolo.News.Ukraine.Region

Спортсмени із Дніпропетровщини привезли 67 медалей із чемпіонату України

Юні спортсмени показали гідний результат на важливих змаганнях.
ТОП ТемаВажливо
Юні спортсмени показали гідний результат на важливих змаганнях. Новини України 01 трав 2023 в 12:00

На чемпіонаті України із рукопашного бою, у якому виступали юнаки, юніори та дівчата, спортсмени із Дніпропетровської області завоювали 17 «золотих», 20 «срібних» та 30 «бронзових» медалей. Про це повідомляють у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

Олександр Пшеничников, директор департаменту молоді та спорту Дніпропетровської ОВА, розповів, що область на змаганнях представляли 100 спортсменів – хлопці та дівчата віком від 10 до 17 років. Серед учасників були спортсмени із Дніпра, Кривого Рогу та Магдалинівської громади.

-        Серед них багато дітей, що долучилися вперше. Юні спортсмени гарно підготувалися і показали гідний результат, – наголосив Олександр Пшеничников.    

Впродовж чемпіонату спортсмени із Дніпропетровської області у особистому заліку вибороли 67 медалей.

Всього у чемпіонаті України із рукопашного бою брали участь 600 спортсменів, які представляли 14 областей України. Приймала престижний турнір столиця України – місто Київ.

Під час змагань спортсмени виявляли сильнішого у легкому і дозованому контактах та у розділі «ката». Надія Сотникова, директорка Дніпропетровської обласної федерації рукопашного бою розповіла, що під час легкого контакту судді оцінюють тільки точність ударів руками та ногами. Під час дозованого контакту можна також використовувати кидки та завдавати ударів без зупинки часу і з більшою силою. У ката спортсмен повинен самостійно виконати комплекс вправ, а журі оцінює акцентованість ударів та техніку.

Раніше ми розповідали, що спортсмени із Одещини повернулися із нагородами із всеукраїнських та міжнародних змагань.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар