Kolo.News.Ukraine.Region

Для Вінниччини виділили 51 мільйон гривень із державного бюджету на придбання шкільних автобусів

За субвенцію із державного бюджету для області закуплять шкільні автобуси
Важливо
За субвенцію із державного бюджету для області закуплять шкільні автобуси Новини України 02 трав 2023 в 09:00

Кабінет Міністрів України виділив із державного бюджету майже 51 мільйон гривень для придбання шкільних автобусів у школи Вінницької області. Про це стало відомо піл прийняття Кабміном відповідної Постанови від 28 квітня 2023 року за номером 418. Про це повідомляють у Вінницькій обласній військовій адміністрації.

Начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов зазначив, що попри війну держава робить усе, аби забезпечити освітніми послугами дітей, що живуть у найбільш віддалених громадах. За його словами, усі шкільні автобуси, які придбають за виділену субвенцію, обладнають відповідно до вимог доступності.

-        Кожна дитина повинна мати рівний доступ до якісної освіти, незалежно від стану здоров'я та місця проживання. Працюємо далі! – наголосив Сергій Борзов.

Нагадаємо, на Полтавщині центр реабілітаційної медицини отримав нове обладнання за програмою United24. Центр реабілітаційної медицини отримав вертикалізатор-балансир, який придбали за кошти донорів із UNITED24. Тепер, використовуючи новий тренажер, спеціалісти центру зможуть більш ефективно допомагати пацієнтам, які мають важкі захворювання або травми хребта. Лише за перший місяць роботи реабілітацію на тренажері пройшли 12 пацієнтів. 

А на Дніпропетровщині представники влади та рятувальники подякували норвезьким партнерам, які підтримують Україну спеціалізованою технікою та необхідним оснащенням. Тільки з початку повномасштабного вторгнення друзі із Норвегії передали українцям десятки автомобілів спеціального призначення. І під час останнього візиту привезли два автомобіля «швидкої» допомоги.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар