Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині обласна лікарня отримала бойлери та диспенсери для води від благодійних організацій

Раніше допомагали генераторами та фільтрами, зараз - бойлерами та диспенсерами
Важливо
Раніше допомагали генераторами та фільтрами, зараз - бойлерами та диспенсерами Новини України 02 трав 2023 в 14:07

На Вінниччині місцевим медичними закладам продовжують допомагати благодійні організації. Так, Вінницька обласна клінічна лікарні імені Миколи Пирогова днями отримала чотири бойлери та десять диспенсерів для води, які передали Громадська організація «Український Профіль» та JRS Румунії. Про це повідомляють у Вінницькій обласній військовій адміністрації.

Директор Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна зазначає, що громадська організація «Український Профіль» вже встигла стати надійним партнером для медичної галузі Вінницької області. І подібну допомогу лікарням Вінниччини вони надають вже не вперше.

-        Раніше до медичних закладів області доставляли генератори з мереживними фільтрами. Цього разу – бойлери та диспенсери, які необхідні для обласної клінічної лікарні імені М. І. Пирогова. Дякуємо нашим партнерам, які завжди приходять на допомогу, - зазначила Ольга Задорожна.

Раніше ми розповідали, що на Полтавщині центр реабілітаційної медицини отримав нове обладнання за Програмою United24. Використовуючи новий тренажер – вертикалізатор-балансир, спеціалісти центру зможуть більш ефективно допомагати пацієнтам, які мають важкі захворювання або травми хребта. Лише за перший місяць роботи реабілітацію на тренажері пройшли 12 пацієнтів. 

Нагадаємо, норвезькі партнери лише із початку повномасштабного вторгнення росії в Україну передали десятки одиниць спеціалізованої техніки рятувальникам та Силам оборони. Організація, яку очолює норвезький рятувальник Одд Стейнар Ренне, лише Дніпропетровщині надала допомоги у вигляді спеціальної техніки та обладнання на суму у понад 19 мільйонів гривень. Зокрема, десятки рятувальних та пожежних автомобілів. А також – захисний одяг, медичне обладнання, автомобілі «швидкої».


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар