Kolo.News.Ukraine.Region

Окупанти вночі із важкої артилерії обстріляли Нікополь

Вкотре російські терористи завдали удари по мирним населеним пунктам.
Важливо
Вкотре російські терористи завдали удари по мирним населеним пунктам. Новини України 02 трав 2023 в 08:00

В ніч на 2 травня російські окупаційні війська із важкої артилерії обстріляли місто Нікополь на Дніпропетровщині. На щастя, постраждалих та загиблих внаслідок обстрілів немає. На місці прильотів працюють рятувальники, які встановлюють наслідки атак. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС у Дніпропетровській області.

За інформацією Генерального штабу Збройних Сил України російська федерація і надалі застосовує тактику терору. Минулої доби противник завдав 19 ракетних ударів (нашими захисниками успішно знищено 15 ворожих крилатих ракет типу Х-101 та Х-555), завдав 17 авіаційних ударів, здійснив 25 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Нажаль, є загиблі та поранені з числа  мирного населення, серед них є діти. Зруйновано та пошкоджено житлові багатоповерхівки, приватні житлові будинки, школи, лікарні, дитячі садочки та інша цивільна інфраструктура

Нагадаємо, раніше внаслідок ракетного удару по Дніпропетровщині ушкоджень зазнали 25 людей, з них – 3 дітей. Російські окупаційні війська завдали по Дніпропетровській області ракетних ударів. Сили протиповітряної оборони із повітряного командування «Схід» збили сім ворожих ракет, але сталися і влучання у цивільну інфраструктуру. Є постраждалі, у тому числі –діти.У Павлоградському районі внаслідок обстрілу, за попередньою інформацією,  постраждали 25 осіб,  з них – троє дітей. У місті Павлоград ворог влучив у промислові підприємство. Внаслідок ракетного удару сталася пожежа, яку вже загасили рятувальники. У житловому секторі міста внаслідок ударів пошкоджені 19 багатоповерхових будинків, 25 приватних будинків, 6 навчальних закладів та 5 магазинів.

Ми також розповідали про те, що Одесою пронесли дванадцятиметровий прапор, який привезлиіз героїчного міста Миколаїв.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар