Kolo.News.Ukraine.Region

Російські окупанти атакували Дніпропетровщину важкою артилерією та дронами

Обійшлося без жертв, але пошкоджені приватні будинки та господарські споруди
ТОП ТемаВажливо
Обійшлося без жертв, але пошкоджені приватні будинки та господарські споруди Новини України 02 трав 2023 в 20:45

Впродовж сьогоднішньої доби російські окупанти атакували населені пункти Дніпропетровської області із використанням важкої артилерії та дронів. Від ударів постраждали населені пункти Нікопольського району. Потрапили під удар Нікополь, Марганець, Червоногригорівська, Марганецька та Покровська громади. Обійшлося без жертв, але внаслідок вибухів пошкоджені п’ятиповерхівка, адміністративна будівля, три приватних житлових будинки та господарська споруда. Про це повідомляють у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації із посилання на ГУ ДСНС.

Місця прильотів обстежують рятувальники із ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. Вони уточнюють наслідки атак та оцінюють масштаби спричинених руйнувань.

За інформацією Генштабу Збройних Сил України впродовж доби противник завдав 3 ракетних, 30 авіаційних ударів та здійснив близько 8 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах. Є поранені серед цивільного населення, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Нагадаємо, раніше російські окупаційні війська завдали по Дніпропетровській області ракетних ударів. Сили протиповітряної оборони із повітряного командування «Схід» збили сім ворожих ракет, але сталися і влучання у цивільну інфраструктуру. Є постраждалі, у тому числі –діти. 

Зокрема, у Павлоградському районі внаслідок обстрілу, за попередньою інформацією,  постраждали 25 осіб,  з них – троє дітей. У місті Павлоград ворог влучив у промислові підприємство. Внаслідок ракетного удару сталася пожежа, яку вже загасили рятувальники. У житловому секторі міста внаслідок ударів пошкоджені 19 багатоповерхових будинків, 25 приватних будинків, 6 навчальних закладів та 5 магазинів.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар