Kolo.News.Ukraine.Region

Вночі ворог наніс удар по Гоголевому на Полтавщині: відомо про трьох загиблих, п’ятеро людей – поранені

Про наслідки удару повідомив керівник Офісу Президента
ТОП ТемаВажливо
Про наслідки удару повідомив керівник Офісу Президента Новини України 28 серп 2023 в 08:00

Вночі 28-го серпня російські окупанти завдали удару по території Полтавської області. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Пізніше Лунін зазначив, що ворог влучив у промисловий об’єкт. Внаслідок удару загинули двоє людей, ще двоє отримали поранення. На місці події працюють рятувальники, які розбирають завали. Місце перебування ще двох людей невідоме.

Про місце нанесення удару у своєму Telegram повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак. За оприлюдненою ним інформацією, приліт стався у селищі Гоголеве у Миргородському районі. Вибух стався на олійниці, внаслідок цього сталася пожежа. Загинули та постраждали люди, які працювали у нічну зміну.

Внаслідок пошуків, які проводять рятувальники на місці вибуху, вдалося знайти тіло ще одного загиблого. Про це також повідомив Дмитро Лунін. Ще одну людину досі розшукують.

Раніше ми повідомляли, що внаслідок обстрілу Нікополя на Дніпропетровщині загинув59-річний чоловік.

У місті Дніпро внаслідок ворожого обстрілу постраждали десять людей. У лікарні перебувають троє людей. Це 55-річна жінка, чоловіки 33 та 48 років. Усі – у стані середньої тяжкості.

Ми також повідомляли, що у Одесі на одному із пляжів відпочивальники помітили предмет, схожий на річкову якірну міну.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар