Kolo.News.Ukraine.Region

На Кіровоградщині знайшли частини збитої ракети

На Кіровоградщині знайшли частини збитої ракети
На Кіровоградщині знайшли частини збитої ракети Новини України 27 серп 2023 в 08:23

Цієї ночі росія завдала чергового ракетного удару по території України. Близько 10 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-55 запустили з Брянської області. Одну з них сили ППО збили над Кіровоградщиною.

Про це повідомив очільник ОВА Андрій Райкович.

Ворожі ракети рухались по складному маршруту, часто змінюючи напрямок. В ЗСУ вважають, що таким чином ворог намагається виявити вразливі місця українських сил протиповітряної оборони.

Спочатку ракети перетнули кордон на півночі України і взяли курс на південь.

На Кіровоградщині одну з ракет збили і її частини впали на сільському цвинтарі, пишуть місцеві ЗМІ.

З Кіровоградщини російські ракети розвернулися на північ. Над Київщиною одну із них збили. Уламки пошкодили 10 приватних будинків. Один має значні руйнування, в інших – вибиті вікна, двері, дахи, посічені фасади. Пошкоджено також два автомобілі та ангар для зберігання сільгосптехніки. Дві людини зазнали поранень.

Загалом підрозділами Повітряних сил ЗСУ цієї ночі було знищено чотири крилаті ракети у центральних та північних областях. Решта повітряних цілей, ймовірно, хибні. Інформації про влучання не надходило.

Нагадаємо, у п'ятницю, 25 серпня, російські загарбники вночі двічі атакували Одеську область. Всього ворог випустив 4 ракети.

Читайте також: Внаслідок обстрілу Нікополя загинув 59-річний чоловік

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар