Kolo.News.Ukraine.Region

У Вінницькій області в ДТП загинули 12 людей: серед них шість дітей. ОНОВЛЕНО

У Вінницькій області в ДТП загинули 12 людей
Важливо
У Вінницькій області в ДТП загинули 12 людей Новини України 22 серп 2023 в 21:30

Правоохоронці Вінницької області встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, де загинули дванадцятеро людей. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Вінницькій області, а також у ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області.

22 серпня о 19:28 поблизу села Бродецьке Хмільницького району, сталася дорожньо-транспортна пригода.

Попередньо зі слідства відомо, що в результаті зіткнення ВАЗу із вантажним автомобілем DAF загинули дванадцять людей, шестеро з яких діти. Всі вони перебували в салоні легковика.

На місці події працюють слідчі обласного главку, поліціянти відділення поліції № 2 Хмільницького райвідділу, криміналісти та рятувальники.

Аби деблокувати загиблих з понівеченого авто, залучили працівників ДСНС. Станом на 01:30 23 серпня надзвичайники за допомогою спецобладнання вилучили тіла дванадцятьох загиблих.

Нагадаємо, що на Вінниччині Співробітники Служби безпеки України затримали 52-річного службовця районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Командир одного із відділень пропонував військовозобов’язаним чоловікам "купити" у нього частково заповнені бланки повісток, щоб предʼявляти їх представникам ТЦК, видаючи за справжні. Таким чином військовозобовʼязані мали змогу ухилитися від мобілізації.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар