Kolo.News.Ukraine.Region

У Знам’янці на Кіровоградщині провели етап чемпіонату України із кантрі-кросу

Під час змагань збирали кошти на підтримку ЗСУ
Під час змагань збирали кошти на підтримку ЗСУ Новини України 28 серп 2023 в 15:33

У місті Знам’янка на Кіровоградщині провели третій етап чемпіонату України із кантрі-кросу. Організувала і провела змагання громадська організація «Квадро Україна», а підтримали спортивний захід міський голова Знам’янки Володимир Сокирка та начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович. У заїздах 3-го етапу чемпіонату України взяли участь 28 спортсменів, які приїхали із різних областей України. Про це повідомили на сторінці Кіровоградської обласної державної адміністрації у соціальній мережі Facebook.

Також цього дня у Знамянці на площі біля міського Палацу культури проводили благодійний ярмарок під назвою «Щедра субота». На ньому вдалося зібрати понад 10 тисяч гривень, які направлять на придбання автівки для 65-ої бригади. Крім цього, стартові внески учасників чемпіонату, а також донати глядачів спрямують на придбання квадрокоптерів DJI Mavic 3, які передадуть військовій розвідці сухопутних військ Збройних сил України.

Після завершення етапу чемпіонату Володимир Сокирка та призер численних змагань Максим Ковальов, інші учасники кросу поклали квіти до Дошки Памяті. І вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх загиблих Героїв – захисників України.

Нагадаємо, ми також розповідали про те, що у селі на Кіровоградщині відкрили оновлений стадіон на честь загиблого захисника України Валерія Ковальчука. Під час відкриття рідні загиблого захисника України подякували за активну участь у впорядкуванні території стадіону вчителям та учням Інгульського ліцею, працівникам селищної ради, жителям старостату. Після урочистого відкриття стадіону провели його освячення. Потім на полі пройшов відкритий турнір із футболу, який присвятили пам’яті Валерія Ковальчука.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар