Kolo.News.Ukraine.Region

У селі на Кіровоградщині відкрили оновлений стадіон на честь загиблого захисника України

Після урочистого відкриття відбувся відкритий турнір із футболу, присвячений пам’яті Валерія Ковальчука.
Важливо
Після урочистого відкриття відбувся відкритий турнір із футболу, присвячений пам’яті Валерія Ковальчука. Новини України 28 серп 2023 в 14:22

На Кіровоградщині в Устинівській громаді оновили стадіон на честь загиблого воїна-захисника Валерія Ковальчука. Відкриття оновленого стадіону пройшло у селі Інгульке Кропивницького району. Ремонтні роботи із оновлення профінансувала дружина загиблого Героя – Яна Ковальчук. Про це повідомляють на сторінці Кіровоградської обласної державної адміністрації у соціальній мережі Facebook.

Під час відкриття рідні загиблого захисника України подякували за активну участь у впорядкуванні території стадіону вчителям та учням Інгульського ліцею, працівникам селищної ради, жителям старостату. Після урочистого відкриття стадіону провели його освячення. Потім на полі пройшов відкритий турнір із футболу, який присвятили пам’яті Валерія Ковальчука.

Ми вже писали про те, що Анастасія Стерпу із Кіровоградщини перемогла на чемпіонаті світу із боксу, який пройшов у бразильському Ріо-де-Жанейро.

Раніше ми розповідали про Андрія Лукана із Кропивницького, який став чемпіоном України із пляжного волейболу.

Ми також писали про плавчинь із Кропивницького, які стали чемпіонками світу. У третій день змагань кропивницькі плавчині поповнили свій здобуток новими нагородами. Ірина Терещенко в індивідуальних змаганнях на дистанції 100 м брасом завоювала золоту медаль та звання чемпіонки світу. У комбінованій естафеті 4 по 100 метрів Ірина Терещенко і Дар’я Тарасенко в складі української команди також вибороли золоті нагороди.

Також представники Кіровоградської області завоювали 33 нагороди на чемпіонаті із веслування на байдарках та каное.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар