Kolo.News.Ukraine.Region

На Дніпропетровщині під час пожежі врятували родину із дворічною дитиною

Бійці ДСНС врятували чоловіка, жінку та дитину 2022 року народження.
ТОП ТемаВажливо
Бійці ДСНС врятували чоловіка, жінку та дитину 2022 року народження. Новини України 29 серп 2023 в 14:22

29-го березня у місті Кривий Ріг на вулиці Героїв Маріуполя сталася пожежа у квартирі багатоповерхівки. Повідомлення про це до Служби порятунку надійшло о 06:02. За викликом на місце події прибули рятувальники, які потрапили всередину приміщення та почали гасіння пожежі.

Із сусідньої квартири рятувальники вивели на свіже повітря жінку, чоловіка та маленьку дитину. При цьому довелося використовувати апарати захисту органів дихання. Після порятунку працівники екстреної медичної допомоги оглянули чоловіка, 1993 року народження, жінку, 1995 року народження та дитину, 2022 року народження. На щастя, рятувальники встигнули вчасно і госпіталізації  вони не потребували. Про це повідомили у ДСНС України.

Пожежу у квартирі вдалося ліквідувати о 06:35.

Раніше ми розповідали, що на Херсонщині після підриву російськими окупантами Каховської гідроелектростанції одеські водолази врятували понад 100 людей.

Також на Одещині врятували життя матері та новонародженій дитині. Пологи сталися просто у машині «швидкої». При цьому новонароджена дівчинка була у вкрай важкому стані, не дихала і потребувала екстрених реанімаційних заходів.Після того, як фельдшеру вдалося відновити дихання у дитини й, враховуючи важкий стан самої породіллі, було вирішено скоригувати маршрут і доправити жінку та дитину не в Ізмаїл, як планувалось, а в Болградську лікарню, де на них уже чекали спеціалісти.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар