Kolo.News.Ukraine.Region

На Кіровоградщині перед новим начальним роком оновлюють розмітку біля навчальних закладів

Біля мережі державних доріг на Кіровоградщині знаходяться 23 навчальних заклади.
Важливо
Біля мережі державних доріг на Кіровоградщині знаходяться 23 навчальних заклади. Новини України 29 серп 2023 в 18:55

У Кіровоградській області перед початком нового навчального року оновлюють розмітку на дорогах поблизу навчальних закладів. Особливу увагу дорожники приділяють тим ділянкам доріг, які проходять біля дитячих садочків та шкіл. Про це розповідають на сторінці Кіровоградської обласної державної адміністрації у соціальній мережі Facebook із посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури.

На дорогах біля навчальних закладів ліквідовують аварійну ямковість, прибирають сміття, косять бур’яни, оновлюють пішохідні переходи та дорожні знаки. Загалом у Кіровоградській області 23 освітні заклади знаходять поблизу державних доріг.

У Службі відновлення та розвитку інфраструктури Кіровоградської ОДА повідомляють, що також активізували аварійні роботи в рамках експлуатаційного утримання на тих маршрутах, якими зазвичай рухаються шкільні автобуси. Аби підвіз учнів на навчання був безперебійним.

Також ми розповідали про те, що сьогодні на Полтавщині перші сім шкіл отримали нові шкільні автобуси, які придбали завдяки співфінансуванню із державного та обласного бюджетів.

Всього цього року для навчальних закладів Полтавщини придбають 33 автобуси, які надійдуть у серпні, вересні та жовтні.

Також школам Дніпропетровщини передали чотирнадцять автобусів, які передали міжнародні партнери. Закрити, або принаймні зменшити потреби навчальних закладах у транспорті покликані автобуси від Франції. Вони – комфортні та місткі, адже мають не 28 стандартних місць, а 55. Крім цього, водій може запустити автобус лише тоді, коли пройде вбудований алкотест та зачинить всі двері.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар