Kolo.News.Ukraine.Region

На Полтавщині рятувальники знайшли тіло четвертого загиблого внаслідок удару по Гоголевому

Загиблі були цивільними працівниками олійниці, які перебували на роботі у нічну зміну.
ТОП ТемаВажливо
Загиблі були цивільними працівниками олійниці, які перебували на роботі у нічну зміну. Новини України 29 серп 2023 в 08:09

Нагадаємо, вчора ми повідомляли про те, що держава-терорист російська федерація нанесла удар про одному із промислових об’єктів на території Полтавської області. Пізніше голова Офісу Президента Андрій Єрмак оприлюднив інформацію про те, що ворог вразив олійницю у селищі Гоголеве у Миргородському районі Полтавщини. Під час удару загинули та були поранені цивільні люди, які працювали у нічну зміну.

Одразу повідомляли, що внаслідок удару загинули двоє людей, ще п’ятеро – отримали поранення, їх госпіталізували до медичного закладу. Ще двох працівників розшукували. Пізніше рятувальники знайшли тіло третього загиблого. Сьогодні, на другу добу пошуків, рятувальникам вдалося розшукати тіло четвертої людини, загиблої внаслідок терористичного удару російської федерації. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

-        Співчуваємо рідним та близьким невинних жертв терористичного акту росіян. Ворог обовʼязково буде покараний! – зазначив керівник області у дописі.

Раніше у місті Одеса на місті зруйнованого російським обстрілом будинку рятувальники знайшлитіло загиблої жінки. У пошуках брали участь сім рятувальників та одна одиниця техніки,  також – три працівники кінологічного відділення із 3-го спеціального центру швидкого реагування та три службових собаки.

 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар