Kolo.News.Ukraine.Region

У Одесі на місці зруйнованого будинку знайшли тіло жінки, загиблої внаслідок російського обстрілу

Тіло жінки знаходилося під уламками зруйнованої будівлі.
ТОП Тема
Тіло жінки знаходилося під уламками зруйнованої будівлі. Новини України 27 лип 2023 в 17:10

У Одесі до Служби порятунку надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що у одному із районів міста відчувається трупний запах біля зруйнованого російським обстрілом одноповерхового житлового будинку. За годину пошуків під уламками рятувальники знайшли тіло загиблої внаслідок обстрілу жінки. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Одеській області.

У пошуках брали участь сім рятувальників та одна одиниця техніки,  також – три працівники кінологічного відділення із 3-го спеціального центру швидкого реагування та три службових собаки.

У ДСНС нагадують, що ігнорування сповіщення про повітряну тривогу може коштувати життя. Тому прохають жителів області одразу після повідомлень прямувати до укриттів.

Нагадаємо, вранці 18-го липня російські окупанти завдали удару по Одещині та Миколаївщині, використавши крилаті ракети «Калібр» та безпілотники типу «Шахед». Всі ракети знищили сили протиповітряної оборони. Проте уламки збитих ракет та вибухова хвиля від збиття пошкодили об'єкти портової інфраструктури та кілька приватних домоволодінь. Зокрема, у власному будинку поранення отримав літній чоловік, його ушпиталили.

19-го липня російські окупанти завдали по Одещині масованого удару, використавши ракети різних типів: «Онікс»,  Х-59, Х-22.Також паралельно із ракетами на область запустили ударні безпілотники іранського виробництва типу “Shahed-136”. Цілили у портову та критичну інфраструктуру. Обійшлося без жертв, але внаслідок обстрілів були пошкоджені будівлі, травми внаслідок ударів зазнали три цивільних особи.


 

 

https://www.facebook.com/DSNSODE

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар