Kolo.News.Ukraine.Region

У Дніпрі рятувальники із псом Патроном влаштували свято для дітей (ФОТО)

Рятувальники доєдналися до благодійного заходу «Країна незламних»
ТОП Тема
Рятувальники доєдналися до благодійного заходу «Країна незламних» Новини України 29 серп 2023 в 12:05

У місті Дніпро провели благодійний захід під назвою «Країна незламних». До нього долучилися рятувальники, які влаштували цікаві локації для дітлахів. Малечі не лише дарували моменти радості, але й демонстрували – як важливо бути у безпеці, особливо у нинішній складний час. Про свято розповідають на сторінці ДСНС України у соціальній мережі Facebook.

Під час свята діти змогли побачити справжніх піротехніків, які сьогодні звільняють територію України від вибухонебезпечних предметів. Також малечу познайомили із роботою аварійно-рятувального відділення хімічного захисту.

Свято було не лише цікавим, але і корисним. Так, дітей запросили до класу мінної безпеки та продемонстрували макети різних вибухонебезпечних предметів. Щоб у разі їх виявлення малеча знала, як діяти.

Також діти могли побути у ролі справжніх пожежних, спробувати загасити вогонь із пожежного ствола, одягнутися у захисний одяг та повний комплект спорядження рятувальника.

А ще – посидіти у кабіні пожежного авто та побачити усе рятувальне обладнання.

Особливу радість усіх гостей свята викликав справжній герой дітлахів – пес Патрон. Із ним охоче робили спільні фото.

-        Ми віримо, що цей захід допоміг дітям на мить забути про турботи, подарувавши посмішки та сподівання, - пишуть рятувальники.

Нагадаємо, раніше на Вінниччині пройшов фестиваль деревяної скульптури. Цього року участь у ньому взяли участь п'ять скульпторів: два майстри з Кам’янця-Подільського та по одному з Івано-Франківська, Рівненщини й Литви.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар