Kolo.News.Ukraine.Region

На Черкащині відкрили нову інсталяцію з вшанування пам'яті загиблих захисників

На Черкащині відкрили нову інсталяцію
На Черкащині відкрили нову інсталяцію Новини України 23 серп 2023 в 19:00

23 серпня в Черкаській області, Уманська центральна площа стала місцем відкриття нової інсталяції. Ця інсталяція була встановлена з метою вшанування українських захисників, які пожертвували своїм життям за незалежність України.

Інформацію про це надала пресслужба Уманської міської ради. На центральній площі Умані з'явилася нова композиція зі світлинами загиблих військових, вона відображає пам'ять про полеглих воїнів, які жили в місцевій громаді.

Ці уродженці міста втратили свої життя, захищаючи Україну від агресії російської федерації, яка триває з 2014 року.

"Закликаємо кожного жителя громади, прийти на площу та поглянути у світлі очі наших захисників. Пам'ятайте якою ціною виборюється наша Незалежність. Дякуємо кожному захиснику, який ціною власного життя боронить нашу Україну.", — йдеться в повідомленні у міської ради.

Нагадаємо, що на Вінниччині відкрили виставку "Повертайся живим. Я на тебе чекаю". На виставці присутні 15 світлин з дружинами українських захисників, які наразі боронять нашу державу від російського ворога.  Усі фотографії зробили у 2022 році. Локації для світлин обирали самі учасниці. Окрім цього, їх фотографували безплатно. Загалом зробили 12 фотосесії.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар