Kolo.News.Ukraine.Region

На Дніпропетровщині уламки збитої ракети впали на чотириповерхівку: поранена 32-річна жінка

На Дніпропетровщині ніч була неспокійною
ТОП ТемаВажливо
На Дніпропетровщині ніч була неспокійною Новини України 09 трав 2023 в 08:06

В ніч на 9 травня російські окупаційні війська здійснили масований обстріл Дніпропетровської області. У Повітряному Командуванні «Схід» повідомляють, що українським військовим вдалося збити всім вісім ворожих ракет. Крім цього, ворог із важкої артилерії обстрілював Нікопольщину. Про наслідки ворожих ударів розповіли у ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Повідомляють, що уламки однієї зі збитих російських ракет впали на чотириповерховий будинок у Дніпрі. Внаслідок цього зазнала поранень 32-річна жінка, яку госпіталізували до медичного закладу. У будинку пошкоджений дах і перекриття у кількох квартирах. На третьому поверсі будівлі виявили бойову частину ракети, через це довелося евакуювати кілька десятків мешканців. Уламки ракети вивезли вибухотехніки, їх невдовзі знищать.

Нагадаємо, 1-го травня російські окупанти завдали ракетних ударів по Дніпропетровській області.

За інформацією Командування повітряних сил, російські окупаційні війська завдали по Дніпропетровській області ракетних ударів. Сили протиповітряної оборони із повітряного командування «Схід» збили сім ворожих ракет, але сталися і влучання у цивільну інфраструктуру. Є постраждалі, у тому числі –діти. 

У Павлоградському районі внаслідок обстрілу, за попередньою інформацією,  постраждали 25 осіб,  з них – троє дітей. У місті Павлоград ворог влучив у промислові підприємство. Внаслідок ракетного удару сталася пожежа, яку вже загасили рятувальники. У житловому секторі міста внаслідок ударів пошкоджені 19 багатоповерхових будинків, 25 приватних будинків, 6 навчальних закладів та 5 магазинів.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар