Kolo.News.Ukraine.Region

На Полтавщині встановили мультимедійний екран зі світлинами Героїв, які загинули захищаючи Україну

На Полтавщині встановили мультимедійний екран зі світлинами Героїв, які загинули захищаючи Україну
Важливо
На Полтавщині встановили мультимедійний екран зі світлинами Героїв, які загинули захищаючи Україну Новини України 27 серп 2023 в 17:42

У Пирятині Полтавської області встановили мультимедійний екран у пам'ять про українських захисників із громади, які загинули під час повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Про це повідомили на сайті Пирятинської громади.

Екран у режимі слайд-шоу транслює фотографії воїнів, які віддали життя у боротьбі за незалежність України. Екран встановили на центральній площі у Пирятині. На ньому показують фотографії та інформацію про бійців, які загинули на війні.

Вартість мультимедійного екрана та монтажних робіт 750 тисяч гривень.

Як повідомили на сайті громади, згодом замість екрану планують встановити монумент.

Нагадаємо, 19 серпня, в рамках "Майстерні міста", на парклеті біля ЦУМу полтавці "пили каву" разом із секретарем міської ради Катериною Ямщиковою та ставили питання, які їх турбують. Однією з найболючіших тем, які підіймали полтавці суботнього ранку - це тема Героїв, захисників та захисниць, вшанування полеглих, реабілітація та лікування поранених, житло для військових, доїзд до кладовища у с.Затурине, адже від зупинки громадського транспорту йти ґрунтовою дорогою близько 3-х кілометрів. У Полтаві й досі не облаштували жодно місця пам'яті загиблим захисникам.

Читайте також: у Вінниці на знак пам'яті про загиблих унаслідок ворожого ракетного обстрілу 14 липня 2022 року висадили 29 сакур на площі Перемоги. Саме таким є число вбитих Росією людей у середмісті Вінниці 14 липня 2022 року. Дерева на місці трагедії висаджували рідні загиблих – в пам'ять про тих, кого втратили через цинічний російський удар

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар