Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині придбали два квадрокоптери та тепловізор для бійців 124-ї бригади ТрО ЗСУ

Придбані квадрокоптери та тепловізор передадуть бійцям, які служать на Херсонщині
Важливо
Придбані квадрокоптери та тепловізор передадуть бійцям, які служать на Херсонщині Новини України 10 трав 2023 в 11:20

Два квадрокоптери DJI Mavic 3T та тепловізор, придбані вінничанами, передадуть бійцям 124-ї бригади ТрО Збройних Сил України. Купили їх завдяки спільним зусиллям приватного підприємства «Золотий колос Марківка» та Вінницького обласного пансіонату для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку. Про це повідомили у Вінницькій обласній військовій адміністрації.

У 124-ій бригаді, яка перебуває на Херсонщині, зараз несе службу Сергій Олександрович Якубовський, директор Вінницького обласного пансіонату для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку.

Нагадаємо, раніше на Дніпропетровщині презентували нову поштову марку, присвячену Гвардії наступу. Цей випуск став вже сімнадцятим за час повномасштабної війни, а спеціальне погашення провели на головному дніпровському поштамті.На презентованому поштовому аркуші – три марки. На них зобразили воїнів із Національної гвардії, Національної поліції та Держприкордонслужби. Також написане гасло «Час повертати своє». У кожному наборі – три листівки та конверт.

Ми також розповідали, що у прокуратурі розкрили деталі ракетних ударів по Одеській області. За даними слідства, у ніч на 8 травня російські військові, застосовуючи заборонені міжнародним правом засоби ведення війни, завдали ракетних ударів по об'єктах цивільної та туристичної інфраструктури в населених пунктах Одеського та Білгород-Дністровського районів.Як повідомили в прокуратурі, від вибуху ракети на території складського приміщення продовольчого підприємства в Одеському районі один чоловік загинув та ще двоє людей отримали поранення. Внаслідок обстрілу та пожежі "суттєвих руйнувань" зазнала триповерхова складська будівля.

 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар