Kolo.News.Ukraine.Region

У Дніпрі розбирають завали у кімнатах будинку, на який впали уламки російської ракети (ФОТО)

Жителі багатоповерхівки оговтуються від пережитого
ТОП ТемаВажливо
Жителі багатоповерхівки оговтуються від пережитого Новини України 09 трав 2023 в 15:01

У місті Дніпро оговтуються від пережитого жаху мешканці чотириповерхового будинку, на який впали уламки російської ракети. Нагадаємо, вибухотехніки знешкодили бойову частину ракети, яку знайшли на третьому поверсі. Зараз власники розтрощених квартир розбирають завали у кімнатах. Про емоцій людей розповідають на сайті Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

Так, мешканка будинку на імя Марія розповідає, що приліт стався після десятої вечора, коли вона була вдома із чоловіком, бабусею та котом. Жінка пригадує, що все сталося дуже швидко: уламки ракети пробили дах будинку, залетіли до їх квартири по діагоналі та протаранили кімнату. Потім впали у квартирі сусідів, що мешкають нижче. На них із чоловіком впала шафа, бабусі пощастило – вона перебувала у дальній кімнаті, тому її не зачепило. Літня жінка лише здивувалася і спитала – що сталося. Сама пані Марія отримала поранення – садна, забої та гематому на голові. Їй надали допомогу медики та відпустили додому на амбулаторне лікування.

Пан Вячеслав пригадує, що почув гучний вибух, а будинок буквально здригнувся. Чоловік одразу не зрозумів, що саме сталося. Потім вийшов із квартири і побачив злякану сусідку. Запросив до квартири – вмитися та отямитися. Сам пішов по іншим сусідам аби дізнатися, чи потрібна комусь допомога.

Інший мешканець цього ж будинку, на ім’я Юрій, навіть зміг допомогти рятувальникам та поліцейським у евакуації людей із різних під’їздів. Уламки збитої ракети якраз потрапили до сусідів, які мешкали із ним по сусідству.

Нагадаємо, під час нічної атаки по території Дніпропетровщини Сили оборони збили всім вісім ворожих ракет, однак уламки однієї з них впали на житловий будинок.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар