Kolo.News.Ukraine.Region

Черкащина готова прийняти потерпілих жителів Херсонщини, – голова Черкаської ОВА

Ігор Табурець, голова Черкаської ОВА
Ігор Табурець, голова Черкаської ОВА Новини України 06 черв 2023 в 20:00

Черкащина готова прийняти потерпілих жителів Херсонщини, де сьогодні російські терористи підірвали дамбу Каховської ГЕС.  Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець, інформує сайт військової адміністрації.

Зранку він доручив підготувати по області місця для розселення.

– Черкащина готова до прийому мешканців Херсонщини, які постраждали від підтоплення, яке настало внаслідок терористичного акту російських терористів. Зранку провів відповідні наради і дав доручення для підготовки місць компактного проживання, де ми можемо розмістити мешканців Херсонщини. Наразі маємо таких понад три тисячі таких місць для компактного проживання, зокрема і для маломобільних груп населення, людей із інвалідністю, – зауважив Ігор Табурець. –  За потреби відправлятимемо транспорт для евакуації.

Окрім цього, завтра з Черкащини доправлять перші вантажі допомоги на південь: питну воду та продукти.

– Дані відповідні доручення органам місцевого самоврядування щодо підготовки гуманітарного вантажу. Це, в першу чергу, питна вода і продукти харчування. Разом із громадами ми об’єднуємо зусилля для підтримки всіх, хто цього потребує, – наголосив Ігор Табурець. – Бо ми – українці! І в біді один одного не лишаємо! Вистоїмо! Переможемо!


До теми: Рятувальники з Дніпропетровщини допомагають евакуюватися мешканцям Херсонської області

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар