Kolo.News.Ukraine.Region

На Полтавщині рідним полеглих воїнів передали нагороди

На Полтавщині рідним полеглих воїнів передали нагороди
На Полтавщині рідним полеглих воїнів передали нагороди Новини України 05 черв 2023 в 17:00

Сьогодні, 5 червня, у Миргороді родинам полеглих воїнів передали нагороди. Про це повідомляє Полтавський обласний територіальний центр комплектування та соцпідтримки.

Начальник групи морально-психологічного забезпечення Миргородського районного ТЦК та СП, капітан Богдан Зубченко спільно із заступником Миргородського міського голови Сергієм Швайкою зустрілися із найближчими родичами та хвилиною мовчання вшанували пам'ять мужніх оборонців, жителів села Гаркушинці  Миргородської міської територіальної громади. Подякували батькам за виховання достойних патріотів та захисників, висловили слова співчуття батькам, дружинам та дітям.

Указом Президента України №45/2023 старшого солдата Педорича Олексія Вікторовича та солдата Романенка Івана Васильовича було нагороджено орденами «За мужність» ІІІ ступеня, на жаль, посмертно.

Олексій Педорич та Іван Романенко з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну стали на захист своєї країни. Вони разом служили і загинули в один день, 2 жовтня 2022 року, в результаті танкового обстрілу позицій підрозділу поблизу населеного пункту Водяне Донецької області.

Читайте також: У селищі Олександрівка на Кіровоградщині створили мурал з зображенням бійця ЗСУ

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар