Kolo.News.Ukraine.Region

У Вінниці хочуть розробити систему дистанційного відкриття замків на укриттях

У Вінниці хочуть розробити систему дистанційного відкриття замків на укриттях
ТОП Тема
У Вінниці хочуть розробити систему дистанційного відкриття замків на укриттях Новини України 05 черв 2023 в 15:00

У Вінниці розроблять єдину систему дистанційного відкриття замків на укриттях під час сигналу повітряної тривоги. Про це повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

      Доступ до укриттів – питання, яке важливо вирішити негайно. Необхідно максимально виключити людський фактор. Дав доручення розробити єдину міську систему дистанційного відкриття замків на укриттях під час тривоги. Належний стан укриттів та забезпечення доступу до них усім – відповідальність балансоутримувачів, – озвучив свою позицію очільник міста.

Додамо, 3 і 4 червня 60 робочих груп у складі працівників поліції, ДСНС та муніципальної варти перевіряли укриття Вінниці. Таке рішення ухвалили на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, в Україні триває масштабна перевірка укриттів на доступність. Відповідне доручення дав міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко після того, як під час нічної атаки Росії на Київ 1 червня загинули троє осіб — двоє з яких діти. Люди не змогли потрапити до бомбосховища, бо те було зачинене.

Читайте також: У Вінницькій області створили Координаційний центр, який надаватиме допомогу цивільному населенню

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар