Kolo.News.Ukraine.Region

На Дніпропетровщині від обстрілів ворога постраждали дитячий садок, амбулаторія та пасіка

Обійшлося без потерпілих, але є руйнування інфраструктури.
ТОП ТемаВажливо
Обійшлося без потерпілих, але є руйнування інфраструктури. Новини України 17 трав 2023 в 20:00

17 травня впродовж дня російські окупанти тричі здійснили обстріли Нікопольського району на Дніпропетровщині із важкої артилерії. Прильоти сталися у Марганецькій та Мирівській громадах. Про це повідомляють у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації із посиланням на ДСНС.

У Мирівській громаді внаслідок обстрілу пошкоджений один багатоквартирний будинок, одинадцять приватних садиб, 7 ліній електропередач, 6 газогонів, пасіка, два автомобіля. Також понівечені дитячий садок, амбулаторія, два заклади культури, магазин та сільськогосподарське підприємство. У Марганецькій громаді удар прийшовся на агрофірму.

Ми розповідали, що внаслідок обстрілу Нікопольського району 6-го травня загинула 71-річна жінка, а 7 осіб зазнали поранень.  Було зруйновано та пошкоджено інфраструктуру міста - приватні житлові будинки, багатоповерховий будинок, навчальний заклад, господарчі споруди, територію промислового підприємства, сонячну електростанцію, автотранспорт, лінії газопостачання та електромережі

Нагадаємо, раніше російські окупанти завдали ракетного удару по Одещині. Спікер Одеської ОВА Сергій Братчук уточнив, що окупанти атакували Одещину близько опівночі з бомбардувальників дальньої авіації Ту-22м3. Усього здійснено вісім пусків з району мису Тарханкут (окупований Крим). Частина ракет не досягла своїх цілей.

Згодом в Одеській РВА повідомили, що троє людей (працівники складу) отримали незначні поранення, медична допомога була надана їм оперативно на місці, нікого не госпіталізували.

 

 


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар