Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині передали спеціальний транспорт бійцям бойової бригади ОП «Південь» (ФОТО)

Транспорт надали шотландські партнери України.
ТОП ТемаВажливо
Транспорт надали шотландські партнери України. Новини України 17 трав 2023 в 08:12

На Вінниччині військові із бойової бригади ОП «Південь» отримали спеціальний транспорт,  який зможуть використовувати для виконання бойових завдань. Бійцям передали спеціалізований автомобіль швидкої допомоги Volvo та бус Volkswagen. Про це повідомили у Вінницькій обласній військовій адміністрації.

-          Дякую шотландським партнерам та вінницьким волонтерам Андрію та Тетяні Харлановим за постійну допомогу та підтримку, - зауважив під час передачі транспорту керівник Вінницької ОВА Сергій Борзов.

Нагадаємо, на Черкащині вночі 16 травня сили ППО збили безпілотник. Про це повідомив керівник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець. Руйнацій та травмованих немає, зазначив керівник ОВА. 

Раніше ми розповідали, що військовий із Вінниччини посів І місце у забігу на Іграх Нескорених. Тероборонівець з Вінниччини Микола Рудик взяв участь у відбіркових змаганнях до збірної України з Ігор Нескорених. Військовий здобув перше місце із забігу на 1500 метрів, пробігши дистанцію за 4 хвилини 50 секунд. Цього року учасники змагалися у 9 видах спорту: настільний теніс, легка атлетика (біг, стрибки в довжину і штовхання ядра), пауерліфтинг, веслування на тренажерах, стрільба з лука, велоспорт, плавання, баскетбол на візках та волейбол сидячи.

Також ми розповідали, що у місті на Черкащині провели акцію «Сміливим від смілян».

Просто вулиці представники закладів культури, освіти, бізнесу, релігійних організацій, майстри і майстрині народної творчості та інші представили свої виставки.

На заході були власноруч вироблені буси, браслети, сережки, ляльки, мило, м’які іграшки, вишиті і написані картини, солоні і солодкі смаколики, вироби з глини, декоративні подушки, прикраси для дому, аквагрим і ще багато цікавого. Усі виручені кошти цього разу спрямують 118 бригаді тероборони – на потрібне підсилення для переможних боїв.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар