Kolo.News.Ukraine.Region

У Одесі провели IV молитовний сніданок за участю гостя із США

Участь у сніданку взяв керівник Одеської ОВА.
Важливо
Участь у сніданку взяв керівник Одеської ОВА. Новини України 18 трав 2023 в 11:18

У Одесі провели IVМолитовний Сніданок, до якого долучилися виконувач обов’язків голови Одеської обласної військової адміністрації Борис Волошенков та голова Одеської обласної ради Григорій Діденко. Учасники сніданку прочитали молитви за Одещину, армію і воїнів-захисників та перемогу України. Про це повідомляють у Одеській ОВА.

До участі у Молитовному сніданку долучилися представники різних релігійних конфесій, депутати Верховної Ради України, представники місцевого самоврядування. Також почесним гостем Молитовного сніданку став Курт Волкер. У 2002-2009 роках він був Постійним представником США у НАТО, а у 2017-2019 роках був спеціальним представником Державного департаменту США із питань України.

-          Молитовний сніданок – традиція, яка дозволяє людям різних світоглядних переконань, але об‘єднаних вірою в Бога, засвідчити, яке особливе значення Господь має у їхньому житті та житті всього суспільства. І сьогодні ми зібралися разом аби помолитися за Україну, за нашу владу, за людей, які сьогодні потребують допомоги, за тих, хто відстоює незалежність країни на фронті, за полонених, які, я вірю в це, обов’язково повернуться додому, за матерів, які чекають своїх синів. У важкі часи ми маємо бути ближчими один до одного та допомагати тим, хто цього потребує. Бо у цей непростий для України час ми маємо бути об’єднаними у вірі, молитві та любові до рідної землі. І спільною молитвою на Молитовному Сніданку ми показуємо, що віра в Бога серед мешканців багатонаціональної Одеси та Одеської області є не минулим, не музейним експонатом, а живою силою, здатною змінювати людину і світ навколо», – говорить Борис Волошенков.

Нагадаємо, раніше на Дніпропетровщині презентували проект «Вистоїмо разом».


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар